🌸 VALENTIJNS KORTINGEN TOT -50% + GRATIS VERZENDING🌸

Ons Verhaal

 

🌸Hallo allemaal! Fijn dat je geklikt hebt op Ons Verhaal.🌸

 

Hoe het allemaal begon:

Mijn naam is Laura & mijn beste vriendin heet Selina. Als opgroeiende jeugdvriendinnen waren wij altijd opzoek naar leuke producten die onze problemen als vrouw zijnde zouden kunnen oplossen en ons leven zou vergemakkelijken. Helaas was er toen nog weinig aanbod & de producten die er op de markt waren, waren peperduur. Met ouder worden zijn wij samen een lokaal winkeltje gestart. Na het zien van het succes van de online wereld zijn wij overgeschakeld naar het online verkopen van onze producten. Zo kunnen wij een hoop kosten besparen en een zo laag mogelijke prijs aanbieden. Wij wouden zoveel mogelijk vrouwen bereiken met ons aanbod en dankzij onze website, is dit mogelijk geworden & hebben we onze droom verwezenlijkt.

 

Onze missie:

Wij willen zoveel mogelijk vrouwen kunnen helpen met hun zelfbeeld op te krikken tegen een zo laag mogelijk prijskaartje. Omdat wij deze producten tijdens het opgroeien niet hadden proberen wij nu op onze webshop alle producten te verzamelen waarvan wij alleen maar konden dromen als tieners!

 

Onze trots:

Ik kan met veel vreugde zeggen dat wij tot op de dag van vandaag een top team van 20 medewerkers hebben uitgebouwd en al meer dan 35.000 vrouwen tevreden hebben kunnen stellen met onze service!

Niet Tevreden? Geld Terug!
Gratis Verzending
Snel & Veilig Betalen
100% Tevredenheid Garantie

Geniet van deze bundels & krijg nog meer korting!